Plasmafilters

PLASMAHOME DE BESTE OPLOSSING VOOR LUCHTZUIVERING 

In de meeste woningen in België wordt niet meer gewerkt met een uitlaat naar buiten voor de luchtafvoer van de dampkap. Het alternatief op de markt zijn de zogenaamde KOOLSTOF-FILTERS. Helaas vergen deze filters een onderhoud of vervanging elk jaar. Deze methode zorgt dus wel voor het gewenste effect maar is duur en tijdrovend in onderhoud.

Door de komst van nieuwe technieken  - afkomstig uit professionele kookwereld - zijn er nu veel betere oplossingen om met een hoog rendement af te zuigen en kooklucht te verwerken, zonder dat daarbij onnodige warme lucht naar buiten toe afgezogen wordt. En zonder de jaarlijkse hoge kosten van het vervangen van de filters.

De PLASMAHOME filter is een zeer effectieve methode voor luchtzuivering. Geen filtering, geen mechanische geurvangst, maar een fysieke luchttransformatie van vervuilde kooklucht naar schone frisse lucht. Een gepatenteerde ontwikkeling welke tevens bacterien, virussen, allergien ... tegengaat.

De PLASMAHOME filters zijn zéér eenvoudige te plaatsen op elke soort dampkap en garanderen u een levensduur van 15 jaar.

De voordelen op rij :

- éénvoudig te plaatsen Plug & Play

- vermindert geurtjes, verontreinging, rook, virussen, bacterien en allergenen. Effectief tot 99 % !

- geen onderhoud en lange levensduur van 15 jaar. Alleen na het koken regelmatig gedurende 10 minuten de afzuigkap laten nadraaien

- laag energieverbruik ( slechts 3.65 kw per jaar, dat komt neer op 1 euro voor een heel jaar gebruik )

- brengt de prestaties van elke afzuigkap omhoog 

- best betaalbaar als u weet dat de meeste actieve koolstoffilters van de traditionele merken ook als snel enkele honderden euro's kosten.

Kom langs in ons winkelpunt voor deskundig advies omtrent plasma filters. Onze vakspecialisten helpen u terplekke met het beste gebruiks en installatie advies.

Electro PERSOONS installeert al meer dan 5 jaar PLASMAHOME filters in grootkeukens, professionele foodtrucks, grote open keukens maar ook in studenten accomodatie's, kookateliers , appartementen, hotels en nieuwbouw die moet voldoen aan de strengste - nieuwste EPB normen.

teesss