Promo
15% Korting

Wiggo WMO-E353(X) - Vrijstaande Oven - 35 liter - Rvs

Merk: Wiggo Artikelcode: OVEWIGWMO-E353(X)
119 € 99 incl. BTW
Kosten incl.
recupel
€ 0,05
Prijzen worden opgehaald!
  • Aantal
Gelieve minimum 1 te bestellen.
  • BEZOEK ONS WINKELPUNT ! Vakspecialisten in winkelpunt voor het beste gebruiks & installatie advies.
  • Nieuwe toestellen met 2 jaar fabrieksgarantie !
  • BEL 013 44 10 29 voor afhalingen & leveringen !
  • Grote voorraad - direct leverbaar !
Omschrijving


Afmeting  (W*D*H): 50,5 cm x 32,5 cm x 41,6 cm
Aansluitwaarde  1800 W
Capaciteit  35 LT


 


Maak kennis met onze Mini Oven, een veelzijdig keukenapparaat boordevol indrukwekkende functies om je kookervaring te verbeteren. Laten we de technische details verkennen die deze oven uniek maken:


De Mini Oven biedt een 0+3 functiemogelijkheid, waarmee je eenvoudig kunt bakken, grillen en toasten. Bereid een breed scala aan recepten en culinaire hoogstandjes met slechts één apparaat.


Met de mechanische timer, met een duur van 90 minuten, kun je de kooktijd nauwkeurig regelen. Zeg vaarwel tegen te gaar of te rauw voedsel en geniet van perfect getimede resultaten.


Bij de oven worden 1 vierkante bakplaat en 1 rooster meegeleverd, waardoor je diverse kookmogelijkheden hebt. Bereid meerdere gerechten tegelijkertijd of maak gebruik van de bakplaat en het rooster voor gepersonaliseerd koken.


De Mini Oven is voorzien van een krachtig P-type roestvrijstalen verwarmingselement, wat zorgt voor snelle en efficiënte verwarming. Ervaar gelijkmatig en consistent koken voor al je recepten.


De binnenkant van de oven is uitgerust met geëmailleerde panelen aan de linker-, rechter- en bovenkant. Deze functie verbetert niet alleen de duurzaamheid, maar vergemakkelijkt ook het schoonmaken, zodat je de oven moeiteloos schoon kunt houden.


De dubbelglasoven deur biedt energie-efficiëntie en stelt je in staat om je gerechten in de gaten te houden zonder het kookproces te onderbreken. Houd je culinaire creaties in de gaten terwijl ze perfect worden.


Het 3 niveaus neerklapbare deursysteem zorgt voor gemakkelijke toegang tot je gerechten op verschillende roosterposities. Serveren en controleren van je eten is nog nooit zo eenvoudig en efficiënt geweest.


Met 4 aparte roosterposities biedt de Mini Oven flexibiliteit bij het indelen van je bakplaten. Pas de roosters aan om verschillende gerechtformaten te accommoderen of om meerdere items tegelijkertijd te koken.


De Mini Oven is uitgerust met antislipvoeten, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Concentreer je op het koken met vertrouwen, wetende dat je oven stevig op zijn plaats blijft staan.


Voor veilig verpakte verzending wordt de Mini Oven geleverd in een verpakking van styrofoam en een doos. Wees gerust dat je oven beschermd wordt tijdens het transport en in perfecte staat aankomt.


Het aluminium handvat voegt een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan de Mini Oven. Open en sluit de ovendeur moeiteloos en geniet van een comfortabele grip.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor Wiggo WMO-E353(X) - Vrijstaande Oven - 35 liter - Rvs

Voeg een review toe en maak kans op een waardebon van € 15